Zaccarelli di Bologna
Barista di su misura e più

Contact

Als u meer informatie wenst, vul dit formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Over ons

Historiek

Zaccarelli di Bologna werd 10 jaar geleden opgericht door Alexis Leonet.

Zaccarelli is de achternaam van de overgrootmoeder van de zaakvoerder, die geboren werd in Bologna. Alexis is begonnen met het maken van maathemden in Bologna zelf, waar hij samenwerkte met de winkel Al’Orologio, die gespecialiseerd was in het vervaardigen van maathemden en pakken voor heren.

Na 3 jaar is de productie verhuisd naar Bari, vervolgens naar de regio rond Milaan, en sinds 3 jaar werken we volledig in eigen beheer samen met een atelier in de regio van Bergamo.

Onze productie gebeurt enkel en volledig in Italie.

Het Egyptisch katoen, de gepersonaliseerde parelmoer knopen en het vervaardigen van de hemden gebeurt in samenwerking met een atelier die een geschiedenis heeft van meer dan 25 jaar in het produceren van maatwerk en pret a porter.

In de beginjaren gebeurde de maatopname enkel bij klanten thuis, vervolgens was er een showroom en sinds september 2016 is er een volwaardige winkel op het Esplanadeplein te Aalst.

Naast het maatwerk van hemden en pakken, kan u bij Zaccarelli di Bologna terecht voor pret a porter hemden in M-L-XL, riemen, manchetknopen, kousen, sjaals, strikken en pochettes.

Wij maken graag tijd voor u vrij om u persoonlijk te adviseren.

"One must forever strive for exellence or even perfection, in any task however small and never be satisfied with the second best."

Zaccarelli di Bologna - Alexis Leonet
Esplanadeplein 12 - B-9300 - Aalst
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Tel: +32 484 111 265

Design en development door wexpose.